کامبوجا و لاغری
چین! کشوری با فرهنگی بسیار غنی و تاریخچهای سرشار. از دیوار بزرگ چین گرفته تا شیوههای مبارزه و هنرهای رزمی، همگی جزئی از تاریخ این کشور را تشکیل میدهند. آشنایی با داستانهایی که درباره چینیهای باستان وجود دارد، تعجب هر خوانندهای را بر میانگیزد. جنگجوهای چینی، هنر رزم سن تزو، ورزشهای رزمی چون کونگفو، ارتش چین باستان و از عناصر کلیدی موجود در تاریخ باستانی چین است. در این وسط، خوراکیها و نوشیدنیهای چینی نیز در جهان بسیار شناخته شده هستند. قدمت چند هزار ساله این کشور، تاریخی پرشکوه از خاصترین خوراکیهای مخصوص آن را به یادگار گذاشته است.
تاریخ، سنت و فرهنگ هر مملکتی را انسانهای آن مرز و بوم میسازند. انسان نیز چیزی جز اندیشه نیست. حال با در نظر گرفتن این مهم که عقل سالم در بدن سالم است، میتوان نتیجه گرفت که خوراکیها و نوشیدنیهای هر کشور، تاثیر بسیار زیادی در شکلگیری آداب آن کشور دارد. چین، بعنوان پرجمعیتترین کشور جهان و یکی از قدیمیترین امپراطوریهای دنیا، خاصترین مواد غذایی را در فرهنگ و آداب غذایی خود گنجاندهاند. کامبوجا یا کمبوچا، از نوشیدنیهایی است که قدمت آن به حدود ۲۵۰۰ سال پیش باز میگردد. گنجینهای که در هزاره سوم پیدایش آن، همچنان یکی از نوشیدنیهای محبوب در سراسر جهان است.
کامبوجا نوشیدنی باستانی و کمتر شناخته شده چینی
کامبوجا یکی نوشیدنی اصیل چینی میباشد که از ۲۲۰ سال پیش از میلاد مسیح رواج داشته است. این نوشیدنی که حاصل تخمیر چای سبز یا چای سیاه میباشد، ابتدا در چین ابداع شد. سپس به روسیه و کشورهایی در اروپای شرقی صادر شد و به سرعت محبوبیت خود را پیدا کرد. اوج محبوبیت آن در سالهای پیش از جنگ جهانی دوم بود. امروز نیز کامبوجا در آمریکا و اروپا رواج دارد. جالب است بدانیم که انجمنی در آمریکا برای این قارچ تاسیس شده است.
کامبوجا و همزیستی باکتری و گلسنگ
لطفاً از شنیده واژه باکتری مضطرب نشوید! پیش از هر چیز باید بگوئیم که باکتریها نیز مانند ما انسانها، خوب و بد دارند. همانطور که همنشینی با انسانهای خوب، باعث ایجاد صفات شایسته در ما میشود، برای داشتن جسم و روان سالم نیز، لازم است که باکتریهای مفید در بدن ما به انجام اموری بپردازند که سلامت ما را تضمین کنند. نوشیدنی کامبوجا از قارچی با همین نام بوجود میآید. قارچ کامبوجا حاصل همزیستی نوعی باکتری و نوعی گلسنگ میباشد. ترکیباتی که در نوشیدنی کامبوجا وجود دارد، عبارتند از قارچ کامبوجا، آبجوش و مقداری شکر. این نوشیدنی طعم ملس داشته و گازدار میباشد. نوشیدنی کامبوجا، فرآیند تولید زمانبری دارد و به عمل آوردن آن، دقت بسیاری میخواهد. شاید به همین دلیل است که پیدا کردن نمونه با کیفیت آن کار چندان سادهای نیست.
خواص کامبوجا
کامبوجا، نوشیدنی غیر پاستوریزهای است که بعنوان یک نوشیدنی تخمیر شده زنده محسوب میشود. کامبوجا با دارا بودن آنزیمها و مواد مفید دیگر، خواص بیشماری برای بدن دارد. شاید بتوان گفت این نوشیدنی، بعنوان یک معجون معجزه آسا عمل میکند. شاید دور از ذهن نباشد که جمعیت بالای چین و فرهنگ غنی آنها را نیز ناشی از مصرف این نوشیدنی اعجاب انگیز بدانیم.
- کامبوجا، خستگی را از بدن شما میزداید.
- باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
- بدن را سمزدایی و ضد عفونی کرده و به پاکسازی آن کمک میکند.
- سیستم گوارش بدن را تعدیل میکند.
- استرس و اضطراب را از شما میزداید.
- سلامت پوست را به ارمغان میآورد.
- خواص ضد سرطانی دارد.
- موها را تقویت و پرپشت میکند.
- باعث کاهش کلسترول خون میشود.
- بیماریهای کبدی و مثانهای را درمان میکند.
- به سلامت مفاصل بدن کمک میکند.
- سلامت چشمها را تضمین کرده و برای درمان آب مروارید مفید است.
- باعث خواب راحت و عمیق میشود.
- افراد مبتلا به دیابت میتوانند از آن بعنوان داروی تعدیل کننده قند خون استفاده کنند.
- ویتامین B و ویتامین C بدن را تامین میکند.
- باعث لاغری میشود.
کامبوجا و لاغری
افرادی که به مدت مشخصی و بطور منظم و بدون زیادهروی، از چای کامبوجا استفاده کردهاند، اظهار داشتهاند که شاهد تاثیرات بسیاری در بهبود سلامت خود بودهاند. از این ویژگیها میتوان به خاصیت لاغر کنندگی که در کامبوجا وجود دارد نام برد. چای کامبوجا به تنظیم متابولیسم بدن کمک میکند. آزمایشهایی که در این راستا انجام شده است، نشان از آن دارد که کامبوجا با محدود کردن میزان انرژی دریافتی توسط بدن، باعث کاهش وزن میشود. از این حیث، نوشیدن کامبوجا به افرادی که دارای اضافه وزن و چربی اضافه هستند توصیه میشود.
در محلی فود، نوشیدنی کامبوجا خالص با کیفیت بالا و تهیه شده از استانداردترین شیوههای عمل آوری آن موجود است. اگر تا کنون از طعم دلپذیر این نوشیدنی بهرهمند نشدهاید، باید بگویم که زندگی کوتاه است! لحظههای زندگی را با داشتن بدن سالم، روان آسوده و لذت بردن از نعمتها، شیرینتر کنیم.
تهیه شده در محلی فود
نویسنده سروش سلیم پور
نظرات (0)